Home ›› Apk Keuring Kosten

APK keuring kosten standaard onder de 30 euro

Een vaste en scherpe prijs voor de apk van iedere auto. De APK keuring kosten bij CarComplete bedragen standaard 29,95 euro, incl. btw. Onze medewerkers beschikken over een brede technische kennis en zijn in staat om elk type auto te keuren. We regelen ook reparatie, onderhoud en APK keuring voor bedrijfswagens. Heeft jouw bedrijf een eigen wagenparkbeheer? Dan kan je terecht bij CarComplete.

APK keuring kosten motorkap
Neem contact met ons op

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in heel Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. De keuring staat los van het onderhoud aan de auto. De APK keuring kosten bij CarComplete zijn 29,95 euro (incl. btw). We kunnen deze vaste en scherpe prijs hanteren door de kennis en jarenlange ervaring van onze APK keurmeesters. Je ontvangt van ons altijd het keuringsrapport, dus zowel bij af- als bij goedkeuring van de auto.

APK keuring kosten

De prijzen van een APK keuring verschillen per autogarage. De kosten kunnen behoorlijk variëren, omdat het ene bedrijf naast een APK ook een onderhoudsbeurt uitvoert en berekend. Officieel staat de keuring los van het onderhoud. De APK Keuring kosten bij CarComplete zijn met 29,95 euro (incl. btw) standaard scherp geprijsd. Bij een CarComplete Combi Deal voeren we onder meer een viergasmeting of roetmeting uit, verversen we de olie en plaatsen we een nieuw oliefilter.

APK keuring kosten onder de auto
Neem contact met ons op

Waar bestaat een APK keuring uit?

Onze APK keurmeesters beoordelen jouw auto op onder andere de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Onder verkeersveiligheid vallen de controle van de banden, carrosserie, remmen, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en de wielophanging. Het uitlaatsysteem moet aan de huidige milieueisen voldoen. De registratie van de gebruikte brandstof, het identificatienummer, de kilometerstand en het voertuigbewijs moet in orde zijn. De APK keuring kosten van CarComplete zijn inclusief btw nog geen 30 euro. Voor deze scherpe prijs krijg je een volledige APK keuring met uitgebreid keuringsrapport.

APK keuring kosten voor een vaste en scherpe prijs

Dankzij de kennis van en ervaring met vele merken auto’s leveren we een kwalitatieve APK keuring voor een vaste, scherpe en eerlijke prijs. Onze APK keurmeesters maken altijd een keuringsrapport op. Wij zetten hierop de geconstateerde gebreken die nog niet tot afkeur van je auto leiden, maar wel binnen afzienbare tijd moeten worden gerepareerd.

Reparatie, onderhoud en APK keuring voor bedrijfswagens

Heeft jouw bedrijf een eigen wagenparkbeheer? Dan kan je bij CarComplete terecht voor reparatie, onderhoud en APK keuring voor bedrijfswagens. Neem contact met ons op voor de APK keuring kosten voor bedrijfswagens.

Wil je meer informatie over een APK keuring? Neem dan contact op met CarComplete. Wij zijn een uniek bedrijf waar je met al je autoproblemen terecht kan. CarComplete bestaat uit de ondernemingen CarFluids, Dixirestyling en Motorsport4Me. We voeren alle vormen van auto-onderhoud uit, van apk en schadeherstel tot aan motor tuning. Onze specialisten staan altijd in direct contact met je. Van uren aan de telefoon zitten met de receptie is geen sprake. Je vragen of problemen worden direct met de monteur besproken.

Neem contact met ons op

Scroll naar boven