APK keuring kosten standaard onder de 40 euro

  1. Home
  2. keyboard_double_arrow_right
  3. Diensten
  4. keyboard_double_arrow_right
  5. APK-keuring
  6. keyboard_double_arrow_right
  7. APK keuring kosten standaard onder de 40 euro

APK keuring kosten standaard onder de 40 euro

Een vaste en scherpe prijs voor de apk van iedere auto. De APK keuring kosten bij CarComplete bedragen standaard 39,95 euro, incl. btw. Onze medewerkers beschikken over een brede technische kennis en zijn in staat om elk type auto te keuren. Wij regelen onderhoud en de APK keuring voor auto’s en bedrijfswagens. Bij CarComplete kunt u ook terecht voor reparaties en tussentijdse controles.

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in heel Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en het beschermen van het milieu. De keuring staat los van het onderhoud aan de auto. De APK keuring kosten bij CarComplete zijn 39,95 euro (incl. btw). We kunnen deze vaste en scherpe prijs hanteren door de kennis en jarenlange ervaring van onze APK keurmeesters. Je ontvangt van ons altijd het keuringsrapport, dus zowel bij af- als bij goedkeuring van de auto.

APK keuring kosten Berkel en Rodenrijs

De prijzen van een APK keuring verschillen per autogarage. De kosten kunnen behoorlijk variëren, omdat het ene bedrijf naast een APK ook een onderhoudsbeurt uitvoert en berekend. Officieel staat de keuring los van het onderhoud. De APK Keuring kosten bij CarComplete zijn met 39,95 euro (incl. btw) standaard scherp geprijsd. Bij een CarComplete Combi Deal voeren we onder meer een viergasmeting of roetmeting uit, verversen we de olie en plaatsen we een nieuw oliefilter.

Waar bestaat een APK keuring uit?

Onze APK keurmeesters beoordelen jouw auto op onder andere de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Onder verkeersveiligheid vallen de controle van de banden, carrosserie, remmen, schokdempers, stuurinrichting, verlichting en de wielophanging. Het uitlaatsysteem moet aan de huidige milieueisen voldoen. De registratie van de gebruikte brandstof, het identificatienummer, de kilometerstand en het voertuigbewijs moet in orde zijn. De APK keuring kosten van CarComplete zijn inclusief btw nog geen 30 euro. Voor deze scherpe prijs krijg je een volledige APK keuring met uitgebreid keuringsrapport.

APK keuring kosten voor een vaste en scherpe prijs

Dankzij de kennis van en ervaring met vele merken auto’s leveren we een kwalitatieve APK keuring voor een vaste, scherpe en eerlijke prijs. Onze APK keurmeesters maken altijd een keuringsrapport op. Wij zetten hierop de geconstateerde gebreken die nog niet tot afkeur van je auto leiden, maar wel binnen afzienbare tijd moeten worden gerepareerd. Als ervaren APK garage in Berkel en Rodenrijs voeren wij vakkundig de APK keuring uit, zodat u weer veilig de weg op kan.

Reparatie, onderhoud en APK keuring Berkel en Rodenrijs

Wil je meer informatie over een APK keuring? Neem dan contact op met CarComplete. We voeren alle vormen van auto-onderhoud uit, van apk en schadeherstel tot aan motor tuning. Een APK keuring in Berkel en Rodenrijs? Onze specialisten staan altijd in direct contact met je. Van uren aan de telefoon zitten met de receptie is geen sprake. Je vragen of problemen worden direct met de monteur besproken.

Maak een afspraak

Bellen? 010-314-06-65