Softwareaanpassingen met de Dynostar

HAAL HET BESTE UIT JOUW AUTO

TREKKRACHT OPTIMALISEREN

MINDER BRANDSTOFVERBRUIK

 1. Home
 2. keyboard_double_arrow_right
 3. Diensten
 4. keyboard_double_arrow_right
 5. Dynostar vermogenstestbank
 6. keyboard_double_arrow_right
 7. Softwareaanpassingen met de Dynostar

Meer informatie over de Dynostar testbank

Je rijplezier vergroten? Laat ons dan je auto optimaliseren. Wij zijn al lange tijd gespecialiseerd in chiptuning en hebben nu ook een Dynostar testbank. Hiermee kunnen we nauwkeurig het vermogen van je auto meten. Deze blogs gaan over chiptuning en de Dynostar testbank. We doen er alles aan het beste uit je auto te halen!

CarComplete: is nu écht compleet met deze vermogenstestbank!

Bij CarComplete kon je al terecht voor auto-onderhoud, APK keuring, schadeherstel en chiptuning. Nu bieden we ook vermogenstesten aan op onze gloednieuwe Dynostar testbank. Hiermee kunnen we exact meten wat de prestaties van jouw auto zijn en deze verbeteren. “De Dynostar testbank is een ideaal hulpmiddel om te diagnosticeren waarom een auto niet het vermogen levert dat hij zou moeten leveren”, zegt Vishal, chiptuning en Dynostar testbank specialist. “Op dit moment zijn wij een van de weinigen in de omgeving dat naast alle andere diensten een vermogenstest op de Dyno aanbiedt.”

In realtime zien hoe we het vermogen van je auto meten?

Bij CarComplete kun je in realtime zien hoe wij het vermogen van je auto meten. Wij beschikken over een 2-wheel Dynostar testbank. Dit betekent dat de vermogenstestbank geschikt is voor auto’s met een 2-wielaandrijving. “80 procent van de auto’s wordt aangedreven met een voorwiel- of achterwielaandrijving. Daarom hebben we gekozen voor een 2-wheel Dynostar testbank”, aldus Vishal. De auto wordt met 2 wielen op de testbank gezet en stevig vastgemaakt met spanbanden.

CarComplete Dynostar vermogen testbank

4 redenen waarom je auto echt op de Dyno testbank moet staan

Wil je het maximale uit de motor van je auto halen? Neem dan afscheid van de begrenzingen die veroorzaakt worden door het ECU. Ofwel de Engine Control Unit. Dit kan door middel van auto chiptuning, waarbij we het inspuiten van de brandstof, het juiste moment van ontsteking en de turbodruk optimaliseren. Met als gevolg dat je brandstof bespaart en je auto een stuk soepeler reageert. Wil je dit nóg nauwkeuriger? Dan raden we je aan om je auto op de Dyno testbank te zetten. Wat zijn de voordelen van deze vermogenstestbank?

“Zijn bestelbus kan nu moeiteloos boven de 120 kilometer per uur rijden”
Een vermogenstest wordt steeds populairder onder autobezitters. En terecht. De resultaten zijn ongeëvenaard en het is bovendien veiliger. De monteur hoeft immers niet de snelweg op. “De Dynostar testbank is een uitkomst voor iedereen die regelmatig lange afstanden rijdt of autoliefhebber is”, aldus Vishal, chiptuning specialist.

“Zijn bestelbus kan nu moeiteloos boven de 120 kilometer per uur rijden”

Een vermogenstest wordt steeds populairder onder autobezitters. En terecht. De resultaten zijn ongeëvenaard en het is bovendien veiliger. De monteur hoeft immers niet de snelweg op. “De Dynostar testbank is een uitkomst voor iedereen die regelmatig lange afstanden rijdt of autoliefhebber is”, aldus Vishal, chiptuning specialist.

Benieuwd naar de vermogenswinst van je auto?

De meeste fabrikanten zorgen ervoor dat een auto in de meest extreme weersomstandigheden betrouwbaar kan functioneren. Ook wordt er rekening gehouden met de kwaliteit van brandstof die niet in alle landen even goed is. Als je in Nederland woont, gaan deze maatregelen verder dan nodig is. Daarom is auto chiptuning een uitkomst voor alle Nederlandse automobilisten. Wil je het helemaal goed doen? Laat je auto dan ook een Dynorun maken op de Dynostar testbank.

Hier kun je terecht voor de Dynostar testbank en chiptuning

Ben je op zoek naar een autoservicebedrijf dat zowel onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden, chiptuning en vermogenstesten realiseert? Bij CarComplete kan het allemaal. “Wij vinden het belangrijk om alles aan te bieden. Hoe fijn is het als je voor al je vragen en problemen terecht kunt bij één partij!”, aldus Vishal, chiptuning specialist.

Meet het vermogen van jouw auto!

Denk jij ook dat je auto beter kan presteren? Wil je het vermogen meten? Stuur ons dan een bericht via dit forumulier of bel ons. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze werkplaats en alle vragen te stellen die je hebt.

Bellen? 010 – 511 1575

  Reviews

  Stefan de Groot

  “Super bedrijf! Breng altijd mijn auto hier, top service. Doen altijd iets extra’s zonder meer kosten in rekening te brengen. Zonder problemen leen auto mee en je eigen auto gewassen…

  Erik Albronda

  “Geweldige service & je wordt continue op de hoogte gehouden van de vorderingen of problemen. Duidelijke (prijs) afspraken en een scherp concurrerend uurtarief!”

  Kirki Kofiani

  ”Great service! Great people! Reliable, knowledgeable and honest.”