Home ›› Garage Bergschenhoek

Garage Bergschenhoek

Hartelijk welkom bij CarComplete! Bij onze garage Bergschenhoek hebben wij een hecht team, waarbij we aandacht voor onze klanten centraal stellen. Bij ons wordt de situatie van jouw auto direct met je besproken – wij draaien er niet omheen en geven jou een duidelijk beeld van hoe jouw auto er technisch voor staat. Vervolgens heb je de keuze uit ons ruime assortiment aan diensten. Niet voor niets is ons motto ‘Inspired by service’!

garage bergschenhoek wie wij zijn
Neem contact met ons op

Garage Bergschenhoek: wie wij zijn

Onze garage Bergschenhoek wordt niet voor niets gerund door CarComplete. Deze naam hebben wij vanwege de bijzondere formule waar wij gebruik van maken. CarComplete brengt namelijk meerdere ondernemingen bij elkaar die allemaal hun eigen specialisaties hebben. Hierdoor vullen zij elkaar aan, in plaats van met elkaar in concurrentie te zijn! Als klant heb jij hier veel profijt van, omdat wij met onze bijzondere formule dus een compleet assortiment aan diensten bieden.

Garage Bergschenhoek: onze diensten

Bij onze garage Bergschenhoek hebben wij voor jou een breed assortiment aan diensten.

In de basis leveren wij je met veel plezier alle soorten standaard auto onderhoud, zoals:

  • De Algemene Periodieke Keuring, algemeen bekend als de APK. In heel Europa is deze keuring wettelijk verplicht ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. CarFluids BV, een van de ondernemingen onder CarComplete, beschikt over een zeer brede technische kennis over de APK en is zodoende in staat om elk type auto te keuren en te onderhouden! Voor je onderhoud of keuringen ben je bij ons aan het beste adres.
  • Banden vervangen of wisselen. Vroeg of laat verslijt elke band. Daarom is het belangrijk om op tijd je banden te vervangen om zo gevaarlijke situaties te voorkomen! Graag doen wij dit voor je. Natuurlijk zijn wij je ook graag van dienst bij het omwisselen van je zomer- naar winterbanden en vice versa.
  • Airco service. Bijna iedereen snapt het belang van een goed onderhouden aircosysteem voor comfort op warme dagen. Maar twee andere redenen die vaak vergeten worden vertellen wij je graag. Ten eerste zorgt goed airco-onderhoud ervoor dat de lucht in jouw auto schoon is. Je bent dankzij de (schone!) aircofilter beter beschermd tegen verontreinigde buitenlucht. Daarnaast gaat jouw airco ook het beslaan van autoruiten tegen, waardoor je beter zicht op de weg houdt. Dat is een stuk veiliger rijden! Ten tweede wil je niet dat je airco vloeistof opraakt! Dit zorgt uiteindelijk voor slijtage van het systeem en een verhoogd brandstofgebruik. En geloof ons, wanneer het een airco-reparatie betreft is voorkomen beter dan genezen!

garage bergschenhoek audi
Neem contact met ons op

Ook helpen we graag het meeste uit jouw auto te halen door middel van geavanceerdere ingrepen, zoals de chiptuning die wij aanbieden. Het idee achter chiptuning is het optimaliseren van de computer in de motor voor het klimaat waar de auto zich bevindt. Zo hoeft jouw auto waarschijnlijk nooit Noorse wintertemperaturen van –40 graden te trotseren. Door de aanpassingen die ons bedreven team via chiptuning aan jouw auto kan maken, kunnen wij een winst behalen van ongeveer 15% meer vermogen en 20% meer trekkracht, wat resulteert in een soepelere rijervaring en brandstofbesparing.

Garage Bergschenhoek: graag beantwoorden we uw vragen!

Bij onze garage Bergschenhoek staan we voor u klaar. Graag beantwoorden we uw vragen over onze diensten per e-mail via info@carcomplete.nl. Ook staan we u graag telefonisch te woord op 010 - 314 06 65 / 010 - 511 1575.

Neem contact met ons op

Scroll naar boven