Home ›› Garage Berkel En Rodenrijs

Garage Berkel en Rodenrijs levert complete service voor je auto

Bij Car Complete - onze garage Berkel en Rodenrijs - kun je terecht voor al het onderhoud en reparatie van jouw auto. Wij bestaan uit 3 ondernemingen, zodat we alle specialistische kennis onder één dak hebben. Benieuwd wat wij voor jouw auto kunnen betekenen? Hier lees je alles over de mogelijkheden bij onze garage Berkel en Rodenrijs.

Garage Berkel en Rodenrijs - Gevel
Neem contact met ons op

De 3 ondernemingen van onze garage Berkel en Rodenrijs

Onze garage Berkel en Rodenrijs - oftewel Car Complete - bestaat uit 3 ondernemingen. Normaal gesproken concurreren dit soort bedrijven met elkaar, maar wij maken juist gebruik van elkaars specialismen. En doordat wij alle specialisaties in autoreparatie onder één dak hebben, kunnen wij zoveel mogelijk klanten helpen en leveren wij een complete service. Car Complete bestaat uit:

 • CarFluids: voor APK en al het reparatie onderhoud
 • Dixirestyling: smart repair, geen onderdelen vervangen maar repareren op een slimme manier
 • Motorsport4Me: optimaliseert de software van automotoren

Garage Berkel en Rodenrijs voor APK en al het reparatie onderhoud

Elk jaar moet je auto gekeurd worden. Doe je dit niet, dan riskeer je de kans op een bekeuring. De onderneming CarFluids in onze garage Berkel en Rodenrijs verzorgt onder andere deze APK keuring, reiniging van je interieurbekleding en de reparatie en het onderhoud van je auto. CarFluids BV is door haar zeer brede en technische kennis in staat om elk type auto te keuren én te onderhouden. Het is namelijk ook belangrijk om je auto regelmatig na te laten kijken. Zo voorkom je onvoorziene situaties onderweg. Ook bespaar je enorm met een tijdige onderhoudsbeurt. Want ben je te laat, dan kunnen de kosten een stuk hoger uitvallen. Bekijk hier alle diensten van CarFluids in onze garage Berkel en Rodenrijs.

Smart repair en schadeherstel met Dixirestyling

Ook Dixirestyling hoort bij onze garage Berkel en Rodenrijs. Wij staan garant voor reparatie op een slimme manier, oftewel smart repair. Als je auto een kleine beschadiging heeft, dan herstellen wij deze schade op een effectieve manier. Wil je de schade laten taxeren door een expert of wil je alleen weten wat het herstel gaat kosten? Maak dan een afspraak met ons.

Garage Berkel en Rodenrijs - Auto
Neem contact met ons op

Garage Berkel en Rodenrijs staat garant voor je motorsoftware

Ben je op zoek naar een garage Berkel en Rodenrijs die verstand heeft van de motorsoftware van je auto? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Motorsport4Me verzorgt chiptuning, een Dynostar vermogenstestbank en Carbon Cleaning.

 • Chiptuning
  Met chiptuning optimaliseren wij de ECU - Engine Control Unit - voor het klimaat waarin jouw auto zich bevindt. Uiteraard letten wij erop dat er voldoende marge overblijft voor schommeling in temperatuur en brandstofkwaliteit. De belangrijkste taak van de ECU is de juiste hoeveelheid brandstof inspuiten ten opzichte van de hoeveelheid lucht die wordt aangezogen door de motor. Door onze ruime ervaring in garage Berkel en Rodenrijs met chiptuning, staan wij garant om een winst te behalen van ongeveer 15% meer vermogen en 20% meer trekkracht. Zo ervaar jij een soepelere rijervaring én bespaar je op brandstof.

 • Dynostar vermogenstestbank
  Auto’s met een 2-wielaandrijving - en zowel groot als klein vermogen - kunnen terecht voor onze Dynostar vermogenstestbank. Als bijvoorbeeld jouw auto niet meer het aantal kilometers haalt wat hij zou moeten halen, dan meten wij met de Dynostar vermogenstestbank hoe dit precies komt.

 • Carbon Cleaning
  Met een Carbon Cleaning beurt in onze garage Berkel en Rodenrijs verleng je de levensduur van de motor van je auto. Je gehele motorblok laten reinigen kost slechts 30 minuten. Met Carbon Cleaning wordt de motor teruggebracht in fabrieksstaat en het brandstofverbruik verbetert tot wel 10%.

Contact met Car Complete

Wil je meer informatie over onze garage Berkel en Rodenrijs en de complete service die wij kunnen bieden voor jouw auto? Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact met ons op

Scroll naar boven