Home ›› Garage Capelle Aan Den Ijssel

Garage Capelle aan den IJssel doet de APK, en al het andere

Een autobezitter ontkomt niet aan de APK, en net zomin aan auto-onderhoud zo nu en dan. En met een beetje pech is daar ook nog blikschade die je bolide flink ontsiert. Dat alles zou niet zo’n punt zijn, ware het niet dat er nauwelijks een goede garage Capelle aan den IJssel lijkt te zijn! CarComplete wil klanten de beste service verlenen. Daarom hebben wij een CombiDeal onderhoudspakket met APK!

garage capelle aan den ijssel
Neem contact met ons op

Welnu, er is eindelijk een garage opgestaan die de binding met de klant boven alles stelt – een garage, die voor de beste kwaliteit de best mogelijke aanbiedingen heeft. Wie eenmaal kennis heeft gemaakt met de service van CarComplete en onze garage Capelle aan den IJssel, is voor de rest van zijn leven verkocht. Die laat voortaan zijn APK-keuring fluitend doen.

Garage Capelle aan den IJssel met de beste APK

Want ja, om die APK kan niemand omheen. Hij is zo belangrijk, dat een gebrek eraan je bonje kan opleveren met de politie. Dat zit zo: de regering heeft, niet onverstandig, besloten dat er in Nederland alleen maar auto’s mogen rijden die veilig functioneren en het milieu niet al te veel geweld aandoen. Daartoe is er de Algemene Periodieke Keuring ingevoerd, zoals de APK staat beschreven in de Wegenverkeerswet. Als je auto ten minste drie jaar oud is, moet hij elk jaar worden gekeurd door experts. Die experts? Dat zijn wij. Bij CarComplete hebben we zo’n complete kennis van auto’s, dat we elk type auto kunnen keuren zonder problemen.

Garage Capelle aan den IJssel zorgt voor een goed keuringsrapport

Daarna geven we je een keuringsrapport mee, waarin reparatie- en afkeurpunten staan. Daarnaast zijn er ook adviespunten: onderdelen die niet direct tot afkeuring leiden, maar die je auto wel laten rammelen. Dit keuringsrapport is heel belangrijk, want de politie kan er elk moment naar vragen. Daarom, wie ruzie met de politie wil vermijden, komt beter naar onze garage Capelle aan den IJssel. Voor meer informatie rond de APK, zie de officiële overheidswebsite van het RDW.

garage capelle aan den ijssel
Neem contact met ons op

Garage Capelle aan den IJssel met vlijmscherpe prijzen

Nu vraag je je waarschijnlijk af wat dan die onovertroffen prijzen zijn waar wij zo trots op zijn. Nou, een APK kost bij ons nog geen dertig euro, inclusief BTW. Dat is een complete keuring met uitgebreid keuringsrapport. Maar ook voor andere klusjes zijn wij de beste partij. Voor het geval dat u bijvoorbeeld klein blikschade of een andere kleine beschadiging heeft, passen wij onze smart repair-methoden toe. Daarmee kunnen we zonder grote ingrepen de schade herstellen, en deze eenvoud ziet u terug in de prijs. Maar natuurlijk, autofanatici die we zijn, zijn er tal van andere, meer onbekende operaties die we met plezier voor u uitvoeren. Aircoservice, oxycure inlaatreiniging, chip tuning – niks is ons te gek.

Onfeilbare kwaliteit, onfeilbare service

We snappen het als je nu benieuwd bent geworden naar onze service, en naar alles wat we voor je geliefde slee betekenen kunnen. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je alles wat je moet weten, en voor je het weet rijd je al fluitend naar onze garage Capelle aan den IJssel.

Neem contact met ons op

Scroll naar boven