« Terug

CarComplete is nu écht compleet met deze vermogenstestbank!

11-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg23 aug

Bij CarComplete kon je al terecht voor auto-onderhoud, APK keuring, schadeherstel en chiptuning. Nu bieden we ook vermogenstesten aan op onze gloednieuwe Dynostar testbank. Hiermee kunnen we exact meten wat de prestaties van jouw auto zijn en deze verbeteren. “De Dynostar testbank is een ideaal hulpmiddel om te diagnosticeren waarom een auto niet het vermogen levert dat hij zou moeten leveren”, zegt Vishal, chiptuning en Dynostar testbank specialist. “Op dit moment zijn wij een van de weinigen in de omgeving dat naast alle andere diensten een vermogenstest op de Dyno aanbiedt.”

Met de vermogenstestbank kunnen wij het vermogen en de trekkracht van de auto meten en door middel van chiptuning optimaliseren.

meet het vermoge van jouw auto ››

Dynostar testbank

Sinds april 2018 heeft Motorsports4Me, een van de deelbedrijven van CarComplete, de Dynostar testbank aangeschaft. Het is een mooie aanvulling op chiptuning, waarbij de software van de auto wordt aangepast op gebied van de brandstofinspuiting, de ontsteking en de turbodruk. Vishal: “Bij CarComplete willen we onze klanten een compleet plaatje aanbieden. Dankzij de Dynostar testbank kan nu ook het vermogen en de trekkracht van de auto heel precies worden aangepast.” Hij is erg blij met de nieuwe aanwinst. “Het is sowieso erg gaaf om de Dynostar te bedienen en ik kan klanten nog beter helpen.”

Voor wie chiptuning interessant?

De doelgroep voor chiptuning  erg breed. Rij je lange afstanden? Ben je als ondernemer regelmatig op de weg met een bestelbus? Heb je een aanhangwagen bij je? Is je auto zwaarbeladen? Dit zijn allemaal redenen om gebruik te maken van de optimalisatie Dynostar testbank. “Zwaarbeladen voertuigen komen geregeld vermogen tekort bij het invoegen. Met de optimalisatie kunnen wij het vermogen en de trekkracht van de auto optimaliseren. Zo komen ze gemakkelijker mee in het verkeer én ze besparen ook nog brandstof”, aldus Vishal.

De Dynorun is een belevenis

Ben je een liefhebber van sportauto’s? Dan is een Dynorun een belevenis die je echt een keer moet meemaken. Als je een sportauto hebt wil je er uiteraard het allerbeste uithalen. Bij auto chiptuning laat je de motorcomputer aanpassen, zodat je met minder brandstof hetzelfde vermogen kunt produceren. Nu ook een vermogenstest mogelijk is, zal je auto nóg beter presteren en kun je er nog meer van genieten.

Dynostar testbank: meer weten?

Ben je geïnteresseerd in de Dynostar testbank en wil je er meer over weten? Wil je het vermogen van je auto meten? Stuur ons dan een bericht via de website of bel ons. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze werkplaats en alle vragen te stellen die je hebt.

meet het vermogen van jouw auto ››

« Terug

Scroll naar boven