« Terug

In realtime zien hoe we het vermogen van je auto meten?

4-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg20 sep

Bij CarComplete kun je in realtime zien hoe wij het vermogen van je auto meten. Wij beschikken over een 2-wheel Dynostar testbank. Dit betekent dat de vermogenstestbank geschikt is voor auto’s met een 2-wielaandrijving. “80 procent van de auto’s wordt aangedreven met een voorwiel- of achterwielaandrijving. Daarom hebben we gekozen voor een 2-wheel Dynostar testbank”, aldus Vishal. De auto wordt met 2 wielen op de testbank gezet en stevig vastgemaakt met spanbanden.

Auto chiptuning op de Dyno testbank

Met speciale software analyseren we op de vermogenstestbank het vermogen en de trekkracht van je auto. Zo zie je in real time over hoeveel Nm jouw auto beschikt. Ook de CO-waarde (verhouding brandstofmengsel), de acceleratiesnelheid, het wielvermogen en het werkelijke toerental zijn zichtbaar. Is dit naar ons idee minder dan dat je auto daadwerkelijk kan presteren? Dan onderzoeken we waar het probleem vandaan komt en passen we het aan met behulp van chiptuning. Vervolgens testen we nog een keer of de auto naar behoren presteert

Dynostar testbank uitproberen?

Met behulp van de Dynostar testbank kunnen we de problemen van je auto dus nog beter diagnosticeren en kunnen we je motor optimaal afstellen. Wil je het vermogen van je auto meten? Kom dan vooral langs voor een Dynorun bij ons in Berkel en Rodenrijs. Je rijplezier kan er alleen maar op vooruit gaan!

meet het vermogen van jouw auto ››

« Terug

Scroll naar boven