« Terug

Benieuwd naar de vermogenswinst van je auto? Chip tuning Rotterdam

chip tuning Rotterdam bij CarComplete.jpg13 dec

De meeste fabrikanten zorgen ervoor dat een auto in de meest extreme weersomstandigheden betrouwbaar kan functioneren. Ook wordt er rekening gehouden met de kwaliteit van brandstof die niet in alle landen even goed is. Als je in Nederland woont, gaan deze maatregelen verder dan nodig is. Daarom is auto chip tuning in Rotterdam een uitkomst voor alle Nederlandse automobilisten. Wil je het helemaal goed doen? Laat je auto dan ook een Dynorun maken op de Dynostar testbank. Deze analyseert exact wat het vermogen en de trekkracht van je auto zijn. Bij CarComplete kun je voor deze test en chip tuning in Rotterdam terecht.

We kunnen exact uitlezen waartoe de auto in staat is en wat er nog allemaal aan vermogenswinst te behalen valt.

meet het vermogen van jouw auto ››

Chip tuning rotterdam bij CarComplete met de Dynostar testbank.jpg

Hoe werkt chip tuning in Rotterdam?

Allereerst leggen we in het kort uit hoe chip tuning in Rotterdam werkt, mocht je dit niet weten. Bij chip tuning doen we een softwareaanpassing. De beperkingen die door de fabrikant zijn geïnstalleerd op gebied van ontsteking, turbo en het inspuiten van de brandstof halen we weg.

“Als klanten alleen voor chip tuning gaan, kunnen we niets meten. De softwareaanpassing is dan standaard. Maar iedere auto is anders. Daarom raden we aan een vermogenstest te doen op de Dyno testbank. We kunnen dan exact uitlezen waartoe de auto in staat is en wat er nog allemaal aan vermogenswinst te behalen valt”, aldus Vishal, chip tuning en Dynostar testbank specialist.

Chip tuning Rotterdam en vermogenstest

Ga je voor chip tuning in Rotterdam en de vermogenstest? Dan gaan we als volgt te werk. Eerst lezen we de software van je auto uit op fouten. Vervolgens rijden we je auto op de Dyno testbank en wordt hij verankerd op de Dyno assen. Daarna gaan we hem testen en passen we de software aan. Vervolgens testen we of de motor daadwerkelijk in vermogen en trekkracht is gestegen en of hij op zijn top presteert. Chip tuning en de vermogenstest samen duurt ongeveer 2 à 3 uur.

Een hele belevenis

Het is uiteraard mogelijk om een afspraak te maken en de auto weer op te halen wanneer hij klaar staat. De meeste klanten blijven echter wachten bij de chip tuning in Rotterdam. “Mensen vinden het interessant om te zien wat hun auto presteert tijdens de Dynorun. Het is een hele belevenis”, zegt Vishal. Wil je ook onderzoeken wat je auto daadwerkelijk kan? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen je graag! Het handige aan chip tuning Rotterdam is dat je even langs kan rijden, een kopje koffie kan drinken en weer op pad kan.

meet het vermogen van jouw auto ››

« Terug

Scroll naar boven