« Terug

Hier kun je terecht voor de Dynostar testbank en chiptuning

7-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg10 jan

Ben je op zoek naar een autoservicebedrijf dat zowel onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden, chiptuning en vermogenstesten realiseert? Bij CarComplete kan het allemaal. “Wij vinden het belangrijk om alles aan te bieden. Hoe fijn is het als je voor al je vragen en problemen terecht kunt bij één partij!”, aldus Vishal, chiptuning specialist. Hij werkt voor Motorsports4Me. Een onderdeel van CarComplete dat zich bezighoudt met alle zaken die te maken hebben met de prestaties van je auto. Denk aan montage van intercoolers, turbo upgrades, monteren van RVS uitlaten en dus ook chiptuning en de vermogenstest.

Op dit moment loopt er een aanbieding voor chiptuning in combinatie met een test op de Dynostar testbank.

meet het vermogen van jouw auto ››

Dynostar MRC1000 2-wheel

Onze werkplaats bevindt zich in Berkel en Rodenrijs. In de omgeving is er geen enkel bedrijf te vinden dat alle servicediensten aanbiedt. Sinds april 2018 is een vermogenstest op de Dynostar testbank ook mogelijk. Hiervoor hebben we de Dynostar MRC1000 2-wheel aangeschaft.

Vishal: “We hebben voor Dynostar gekozen omdat de producent zich in Roosendaal bevindt. Andere producenten bevinden zich alleen in het buitenland. Als we dan een nieuw onderdeel moeten bestellen in het geval van service of onderhoud, hebben we te maken met lange levertijden. Nu is dat niet het geval. We kunnen de Dynostar dus altijd gebruiken.”

Chiptuning aanbieding met vermogenstest

Wel is het belangrijk dat de Dynostar testbank meer bekendheid krijgt, zodat zoveel mogelijk auto’s optimaal kunnen presteren. Vishal: “Op dit moment loopt er een chiptuning aanbieding in combinatie met een test op de Dynostar testbank.” Voor €299,- kun je je auto laten chiptunen en hier zit ook een gratis Dynorun bij. Normaal gesproken kost chiptunen €399,- en een Dynorun €79,-. Dus grijp vooral je kans als je wilt weten hoeveel vermogenswinst je kunt behalen.

Meer weten over chiptuning of Dynostar testbank?

Wil je meer weten over chiptuning en de Dynostar testbank? En wil je het vermogen meten? Neem dan vooral contact op per telefoon, per e-mail of via het invulformulier op de website. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze werkplaats. Wie weet zijn we dan wel bezig met een Dynorun en kun je zien hoe dat gaat.

meet het vermogen van jouw auto ››

« Terug

Scroll naar boven