« Terug

Wat kost een apk keuring bij CarFluids?

Wat kost een apk bij CarFluids?_2.jpg12 apr

De algemene periodieke keuring (apk keuring) is in Europa wettelijk verplicht. Geen enkele autobezitter komt er onderuit. En maar goed ook. Rijden op de openbare weg is een stuk veiliger. Dankzij de apk zijn vele gevaarlijke ongelukken voorkomen. Ook auto’s die te veel schadelijke stoffen uitstoten mogen de weg niet meer op. Maar wat kost een apk keuring nu eigenlijk?

Wat kost een apk keuring?

Niet iedere garage biedt de apk voor dezelfde prijs aan. Sommigen doen het voor €30,- euro of zelfs voor €60,-.  Wat kost een apk keuring bij CarFluids? €29,95 inclusief roetmeting en uitlaatgastest. “Veel garages laten de klant achteraf nog apart betalen voor de roetmeting en de uitlaatgastest. Bij CarFluids vinden we het belangrijk dat de klant niet voor zulke verrassingen komt te staan. Daarom nemen we deze tests mee in de prijs”, aldus apk-keurmeester Michael Adamasu.

Als uit de apk blijkt dat er nog reparaties gedaan moeten worden, kun je dat ook door CarFluids laten doen. Afhankelijk van de grootte vaak dezelfde dag nog. Wij hebben voor iedere reparatie de juiste specialist in huis en kunnen snel aan onderdelen komen.

Heb je vragen over de apk? ›› Maak meteen een afspraak ›› 

Van elke apk gaat er 2 euro naar Stichting Gaan en Doen. Klanten steunen automatisch kansarme Ethiopische kinderen.

Wat kost een apk keuring Rotterdam.jpg

Wat betreft het maken van een afspraak zijn we zeer flexibel. Als je 2 dagen van tevoren belt kunnen we de apk gemakkelijk inplannen. Gemiddeld genomen duurt de keuring een uur. Je mag dan gewoon blijven kijken of een kop koffie drinken. “We hanteren geen lange wachttijden. De klant hoeft niet ’s ochtends al zijn auto te brengen en hem ’s avonds pas weer op te halen.”

Stichting Gaan en doen

Naast een voordelige prijs, flexibiliteit en grote diversiteit aan reparaties is er nog een reden waarom je de apk zou moeten laten doen door CarFluids: Stichting Gaan en Doen. Sinds 2015 zijn wij hierbij aangesloten. Van elke apk gaat er 2 euro naar deze stichting. Klanten steunen zo automatisch kansarme Ethiopische kinderen. Dus bij de vraag 'wat kost een apk keuring bij CarFluids?' is niet alleen de gebruiker gebaat, maar ook de kinderen binnen dit goede doel.

Stichting Gaan en Doen is opgericht door de Nederlands-Ethiopische dirigent Amare Bilate. Dankzij onze donaties en die van vele andere ondernemers heeft hij onder andere een basisschool kunnen bouwen in Ethiopië voor 236 kinderen. Michael: “Met behulp van de apk-keuringen hebben we 2 docenten financieel kunnen adopteren. Hierdoor krijgen de kinderen gratis les!”

Heb je vragen over de apk? ›› Maak meteen een afspraak ›› 

« Terug

Scroll naar boven