« Terug

Nieuwe dienst: Carbon Cleaning bij CarComplete

colton-kresser-Xfc0LjnmVzc-unsplash.jpg04 mrt

Carbon Cleaning. Misschien heb je er weleens van gehoord en werd je interesse gewekt. Sinds kort is CarComplete ook een Carbon Cleaning Center. Wij willen een volledig aanbod presenteren aan onze klanten en Carbon Cleaning maakt onze dienstverlening compleet. Carbon Cleaning heet ook wel koolstof reiniging van een benzine of diesel motor. Zoals de naam al zegt, is dit een intensieve reiniging van het motorblok. In korte tijd wordt de motor inwendig gereinigd met behulp van waterstof.

“Wij brengen je motorblok terug in fabrieksstaat in ons Carbon Cleaning Center”

Door te kiezen voor Carbon Cleaning, kies je voor een oplossing waarmee je levensduur van de motor van je auto verlengt. Dit gebeurt met een intensieve en inwendige reiniging, zonder dat dure onderdelen worden vervangen. CarComplete heeft de ontwikkelingen gevolgd en dankzij nieuwe technologie en bewezen kwaliteit, hebben wij besloten een Carbon Cleaning Center te worden. Wij onderstrepen de voordelen van Carbon Cleaning. Het brandstofverbruik verbetert tot wel 10% en de motor wordt teruggebracht in fabrieksstaat. De gehele reiniging van het motorblok kost je slechts 30 minuten.

Het brandstofverbruik verbetert tot wel 10% en de motor wordt teruggebracht in fabrieksstaat.

Carbon Cleaning CarComplete.jpg

Slimme en snelle reiniging

Door de toevoeging van Carbon Cleaning aan ons dienstenpakket, ben je verzekerd van een totaaloplossing voor je auto. Belangrijke auto-onderdelen die niet zichtbaar zijn voor het oog, worden aangepakt en nagekeken zodat je veilig de weg op kunt. De motor laat je auto rijden en ook die is regelmatig aan onderhoud toe. Reiniging van de motor is daarbij essentieel. Carbon Cleaning is een kort proces, maar wel degelijk intensief en secuur. Onze specialisten zijn kundig en hebben ervaring met Carbon Cleaning. Vervuiling van de motor leidt tot prestatievermindering en de kans op meer brandstof en motorolie verbruik. Omdat te voorkomen is Carbon Cleaning de ideale oplossing die zo is uitgevoerd.

Carbon Cleaning proces

Na ongeveer 50.000 kilometer is de motor vervuild. Blijf je te lang doorrijden met een vervuilde motor, dan is de kans groot dat er onderdelen vervangen moeten worden. Denk hierbij aan de EGR-klep, turbo, kleppen, zuigerveren, roetfilter, en katalysator. Dure en arbeidsintensieve reparaties. Carbon Cleaning gebeurt snel, veilig en milieuvriendelijk. Motorolie wordt afgetapt en afgevuld met spoelolie waarvan 50% additief voor een extra reinigend effect. Anderhalf tot twee uur blijft de motor stationair draaien op een machine wat waterstof produceert. Hierna wordt de vervuilde spoelolie met koolstofdeeltjes afgetapt en de motor wordt afgevuld met nieuwe motorolie en voorzien van een nieuw oliefilter.

Maak nu een afspraak

« Terug

Scroll naar boven