« Terug

Veilig onderweg met Carbon Cleaning

robert-haverly-ZhEnFcHO0es-unsplash.jpg25 mrt

Sinds kort heeft CarComplete een nieuwe dienst: Carbon Cleaning. In ons Carbon Cleaning Center reinigen we motorblokken met waterstof. Dit is een innovatieve en krachtige manier van reiniging die snel, veilig en milieuvriendelijk is. Carbon Cleaning heeft een gunstig effect op de prestatie van de motor, al direct na de reiniging en op langer termijn. De reiniging duurt bij elkaar slechts 30 minuten en dus hanteren we het ‘klaar terwijl je wacht’ principe.

“Met Carbon Cleaning wordt op milieuvriendelijke wijze de automotor intensief gereinigd.”

Door het rijden ontstaat koolstofafzetting op verschillende interne onderdelen van de auto. Door de vervuiling zal de auto op ten duur minder presteren en het olie- en brandstof verbruik nemen toe. Op termijn heeft dit gevolgen voor de staat van de onderdelen en kunnen er dure reparaties op je wachten. Voorkom dit en kies voor onze Carbon Cleaning methode die je motor in een half uur intensief reinigt.

Carbon Cleaning Center Rotterdam CarComplete.jpg

Voordelen Carbon Cleaning

CarComplete zet de voordelen van Carbon Cleaning voor je op rij. Deze behandeling:

  • Verwijdert koolstofdeeltjes van de motor
  • Herstelt het prestatievermogen van de motor
  • Brengt het brandstofverbruik terug naar origineel
  • Voorkomt beschadiging aan motoronderdelen (denk aan EGR-klep, bougies, kleppen, etc.)
  • Vermindert de uitstoot en het motorgeluid
  • Verhoogt de levensduur van de motor

Bewezen technologie en kwaliteit

Dankzij jarenlange ontwikkeling en het gebruik van de nieuwste technologie, kunnen we inmiddels het brandstofverbruik van de auto verbeteren tot wel 10% en brengen we de topprestaties weer terug in slechts 30 minuten. Daarom vonden wij het tijd om Carbon Cleaning te introduceren bij CarComplete. We kennen nu de voordelen en lange termijn investering die je doet met het intensief reinigen van de motor met waterstof. Het is een feit dat motoren vervuild raken door stadsverkeer met veel optrekken en afremmen, maar ook snelheidsbeperkingen en kwaliteit van de brandstof. Strengere milieueisen vragen om een nieuwe en creatieve aanpak om brandstof te besparen.

"We kunnen het brandstofverbruik van je auto verbeteren tot wel 10% en we brengen de topprestaties weer terug in slechts 30 minuten."

Geïntegreerde dienstverlening

CarComplete ondersteunt en ontzorgt autorijders met een volledig geïntegreerde dienstverlening. Wij zijn een Carbon Cleaning Center en reinigen je motor met waterstof. Het is een snel, veilig en milieuvriendelijk proces met een kostenbesparend resultaat. Geef je de motor de behandeling die het nodig heeft om weer als nieuw te functioneren, door te kiezen voor Carbon Cleaning. Alles gebeurt bij ons onder één dak en altijd met de juiste vakmensen, materieel en instelling.

Maak nu een afspraak

« Terug

Scroll naar boven