« Terug

CarComplete wil samenwerken met kleine ondernemers uit de buurt

wat-maak-ons-compleet-carcomplete-wil-samenwerken-met-kleine-ondernemers-uit-de-buurt-1-carcomplete.07 jun

Woon je in Berkel en Rodenrijs of in de buurt en zoek je een automonteur? Ga dan vooral langs bij CarComplete. Wij hebben vrijwel altijd gelegenheid om je probleem op te lossen. CarComplete is namelijk geen standaard autogarage. Wij bieden alle diensten rondom onderhoud en reparaties van auto’s aan. “We kunnen zoveel diensten aanbieden doordat we bestaan uit verschillende kleine ondernemers. Op dit moment groeien we nog steeds, dus de reparatiemogelijkheden breiden zich alleen maar uit”, aldus eigenaar Michael Adamasu.  

Twee panden

CarComplete bestaat uit twee panden die zich bevinden in de Leeuwenhoekstraat op nummer 12 en 20 in Berkel en Rodenrijs. De leveranciers van de auto-onderdelen zitten ook allemaal in de buurt, waardoor de monteurs binnen 10 minuten de juiste onderdelen in handen hebben.  Ondernemers die nu zich hebben aangesloten bij CarComplete zijn: CarFluids (Michaels eigen onderneming) , Dixirestyling en Cheap Chip. Hierdoor kunnen klanten bij CarComplete terecht voor de auto apk, groot en klein onderhoud, lakschade, motor chiptuning, spot repair, aircoservice, et cetera.

“Wij willen zoveel mogelijk klanten ontzorgen, dus zullen we altijd gebruikmaken van elkaars competenties. Daardoor hoeven we nooit ‘nee’ te verkopen aan een klant.”

maak een afspraak ››

Auto apk

Michael: “We hopen dat er steeds meer kleine ondernemers uit de buurt zich bij ons aan willen sluiten. Zo kunnen we nog meer klanten helpen. Wij streven ernaar dat zoveel mogelijk mensen weer snel de weg op kunnen, als ze komen voor de auto apk, schade hebben gereden of onderhoud nodig hebben.”

Win-winsituatie

Als steeds meer ondernemers onderdeel willen zijn van CarComplete, gaat Michael op zoek naar een grotere werkplaats. Zo kunnen alle ondernemers onder één dak blijven werken. De uitdaging is nu om ondernemers in de buurt van Berkel en Rodenrijs op de hoogte te brengen van onze werkwijze. Ze hebben er namelijk veel voordeel van, omdat ze ervan zijn verzekerd dat ze vrijwel altijd werk zullen hebben. Wij willen namelijk zoveel mogelijk klanten ontzorgen, dus zullen we altijd gebruikmaken van elkaars competenties. Daardoor hoeven we nooit ‘nee’ te verkopen aan klanten. Michael: “Onderdeel zijn van CarComplete is een echte win-win situatie. Zowel klanten als ondernemers worden er beter van.”

maak een afspraak ››

« Terug

Scroll naar boven