« Terug

Zo ziet een werkdag eruit bij CarComplete

wat-maak-ons-compleet-zo-ziet-een-werkdag-eruit-bij-carcomplete-3-carcomplete.jpg12 apr

CarComplete is niet zomaar een autogarage. Je kunt voor al je problemen bij ons terecht. Binnen een korte tijd en tegen een scherpe prijs lossen wij ze voor je op. “CarComplete bestaat uit verschillende zelfstandige ondernemers die elk hun eigen specialisme hebben. Hierdoor kunnen wij alle soorten auto-onderhoud en schadeherstel realiseren voor onze klanten”, aldus eigenaar Michael Adamasu. Hoe ziet een werkdag eruit bij CarComplete?

Van autoschade repareren tot aan motor tuning

Doordat we zoveel specialismen in huis hebben en flexibel zijn, is elke werkdag anders. Onze werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend: van apk-keuringen uitvoeren en kleine beurten, tot aan autoschade repareren en motor tuning. Diezelfde dag kunnen we ook nog airco vloeistof bijvullen, olie verversen en lakschade herstellen. Kortom: we doen alles wat met autoreparatie te maken heeft. Michael: “Ik vind het erg fijn dat wij zoveel diensten kunnen aanbieden. Klanten worden hier blij van.”

“Dankzij onze directe manier van communiceren, weten klanten precies waar ze aan toe zijn en worden er vrijwel geen fouten gemaakt.”

maak een afspraak ››

Uitstekend geholpen

De sfeer onderling is goed, want de gunfactor onder de ondernemers ligt hoog. “Iedereen kent elkaar goed en weet waar de ander zijn competenties liggen. Wat de een niet kan, kan de ander weer wel. Zo worden de klussen onder elkaar verdeeld en de klanten in hoog tempo uitstekend geholpen”, legt Michael uit.

Checklist auto apk

De werkzaamheden van CarComplete worden ook snel uitgevoerd doordat we werken met checklists. Heeft je auto een grote beurt of kleine beurt nodig? Wij gaan een checklist af, waarop alle punten van aandacht staan. Dit geldt ook voor de auto apk, het winterklaar maken, et cetera. Hierdoor kun je ervan op aan dat alles in orde is met je auto.

maak een afspraak ››

Direct contact monteur

Tijdens werkdagen hebben de monteurs en andere technici bij CarComplete voortdurend contact met de klanten. Is een monteur bezig met het herstellen van lakschade of ander schadeherstel aan de auto, dan houdt hij de klant op de hoogte via WhatsApp. Zo stuurt hij bijvoorbeeld gedurende de reparaties foto’s. Michael: “Dankzij onze directe manier van communiceren, weten klanten precies waar ze aan toe zijn en worden er vrijwel geen fouten gemaakt. Wijzelf en de klanten vinden dit een prettige manier van werken.”

maak een afspraak ››

« Terug

Scroll naar boven