« Terug

Interview met Michael Adamasu

interview-met-michael-adamasu-van-car-fluids-carcomplete.jpg22 jan

Na mijn wintersportvakantie ben ik het interviewen gelijk weer aan het oppikken en Erik Samplonius wees Car Fluids Garagebedrijf aan voor een volgend interview.

Wat doet Car Fluids garagebedrijf?

Michael Adamasu is mede-eigenaar hiervan en is begonnen met Car Fluids (nu onderdeel van Car Complete) in december 2010 hier op Oudeland. Zijn kernactiviteiten zijn onderhoud & reparatie van auto’s tot 3500 kilo en natuurlijk APK keuringen. Hij heeft 2 goede vakkundige monteurs in dienst. Car Complete heeft een samenwerkingsverband met Cheap Chip (tunen van auto’s) en Dixi Restyling (uitdeuken zonder spuitwerk). Deze bedrijven helpen elkaar aan meer klanten en naamsbekendheid.

Michael is begonnen als leerling monteur bij Breeman BMW, waar hij o.a. het vak heeft geleerd en daarna is hij begonnen als ondernemer en heeft hij samen met een oud-collega een garage gehad in Prinsenland. Na 10 jaar zijn de wegen gaan scheiden van hem en zijn compagnon en heeft hij een tussenstap gemaakt als filiaal manager bij Kwik-Fit, maar is uiteindelijk toch weer voor zichzelf begonnen met Car Fluids Garagebedrijf. Michael zegt dat hij als ondernemer zelf kan beslissen over hoe het bedrijf bestuurt en dat is toch anders als je ergens in loondienst bent. Neemt niet weg, dat hij continue in beweging moet blijven om bestaande klanten te blijven behouden, maar ook nieuwe klanten moet blijven werven.

Zoals je op de foto’s kunt zien heeft hij 2 garageboxen, 1 box waar APK keuringen plaatsvindt en in de andere onderhoud & reparaties.

Ik vroeg Michael naar zijn toekomst en hij zei dat hij graag een gezond bedrijf wil behouden en dat hij elke dag geniet.

« Terug

Scroll naar boven