Apk verlopen? Dit moet je doen

  1. Home
  2. arrow_right
  3. Nieuws
  4. arrow_right
  5. APK
  6. arrow_right
  7. Apk verlopen? Dit moet je doen
CarComplete APK verlopen blogbericht

Apk verlopen? Vergeten is menselijk. Iedereen vergeet weleens wat. Maar als je de apk vergeet dan heeft dat wel consequenties. Je kunt een hoge boete krijgen en nog erger: je rijdt misschien wel in een onveilige auto. Is je apk nu verlopen? Geen paniek. CarFluids legt uit wat je moet doen.

Artikel 11 van het Besluit Voertuigen

Dankzij Artikel 11 van het Besluit Voertuigen kun je alsnog aan de APK-keuringsplicht voldoen. Volgens dit artikel mag je auto tot maximaal 2 maanden na de apk vervaldatum op de openbare weg stilstaan.

Binnen deze 2 maanden mag je maar 1 specifieke rit maken. En dat is de rit naar de dichtstbijzijnde garage. Als je auto in deze periode wordt gekeurd, is er niets aan de hand. Daarna wordt de geldigheid van je kenteken geschorst en mag je auto niet meer op de openbare weg staan. Maar als het goed is laat je het niet zover komen en ga je met je auto naar CarFluids.

Apk verlopen? Binnen 2 dagen kun je bij ons terecht voor een keuring.

Als je auto door de apk heen komt, dan kun je er op dezelfde dag gelijk weer mee wegrijden. Indien er reparaties of onderhoudswerkzaamheden nodig zijn proberen we deze zo snel mogelijk te realiseren. We zijn gespecialiseerd in alle soorten reparaties. CarFluids is namelijk onderdeel van een groter bedrijf: CarComplete. Naast CarFluids bestaan we uit Dixirestyling en Motorsport4Me. Hierdoor zijn we flexibel en kunnen we vrijwel alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden binnen korte tijd verrichten. Dus is uw apk verlopen of bijna verlopen?

Apk verlopen? Neem contact op

Is je apk verlopen en woon je in Rotterdam of omgeving? Neem dan snel contact met ons op. Binnen 2 dagen kun je bij ons terecht voor een keuring. Voor slechts €29,95 zorgen we ervoor dat je weer legaal en veilig de weg op kunt.