Mijn auto is afgekeurd! Wat nu?

  1. Home
  2. arrow_right
  3. Nieuws
  4. arrow_right
  5. APK
  6. arrow_right
  7. Mijn auto is afgekeurd! Wat nu?
CarComplete APK Afgekeurd

Helaas komt het weleens voor dat auto’s worden afgekeurd bij de apk. In zo’n geval zal CarFluids de auto afmelden bij de Rijksdienst van Wegverkeer. Maar daar laten we het niet bij; we zorgen ervoor dat de auto zo snel mogelijk weer veilig de weg op kan.

Reparatie

Bij een afkeuring blijft de auto meestal bij ons achter in de garage. Na akkoord van de klant zullen we direct overgaan tot reparatie. “Bij Carfluids zijn we heel flexibel. We kunnen vrijwel alles repareren en komen heel snel aan de juiste onderdelen”, aldus apk-keurmeester Michael Adamasu.

Het is zeer gunstig de apk te combineren met een onderhoudsbeurt. Dan ben je gelijk weer klaar voor een jaar.

Wanneer wordt een auto apk afgekeurd bij de apk?

Er zijn vele redenen waarom een auto wordt afgekeurd. De meest voorkomende zijn: slechte banden, kapotte verlichting, remmen die niet goed werken, kapotte ruitenwissers, te weinig vloeistof en problemen met het stuur. Sommige zaken zijn gemakkelijk te repareren of te vervangen, voor anderen hebben we wat meer tijd nodig. Kloppen de autogegevens niet? Dan moeten we de auto ook afkeuren.

Apk onderhoud

Het is zeer gunstig de apk te combineren met een onderhoudsbeurt. Dan ben je gelijk weer klaar voor een jaar. Bij CarFluids hebben we kleine en grote beurten. Bij een kleine beurt in combinatie met apk vervangen we onder andere filters, verversen we de olie en kijken we naar de conditie van de motor. Bij een grote beurt zit de apk inbegrepen. Dit is een zeer grondige controle en onderhoudsbeurt waarbij we 70 onderdelen nalopen.

Wil je een afspraak maken voor een apk keuring? Binnen 2 dagen kun je bij ons terecht. Een apk kost bij ons €29,95. Hiervan gaat €2,- naar Stichting Gaan en Doen. Deze stichting helpt kansarme kinderen in Ethiopië aan een beter toekomstperspectief.