Meer informatie over de Dynostar testbank

meet het vermogen van jouw auto ››
  • HAAL HET BESTE UIT JOUW AUTO
  • TREKKRACHT OPTIMALISEREN
  • MINDER BRANDSTOFVERBRUIK

Softwareaanpassingen met de Dynostar

Je rijplezier vergroten? Laat ons dan je auto optimaliseren. Wij zijn al lange tijd gespecialiseerd in chiptuning en hebben nu ook een Dynostar testbank. Hiermee kunnen we nauwkeurig het vermogen van je auto meten. Deze blogs gaan over chiptuning en de Dynostar testbank. We doen er alles aan het beste uit je auto te halen!

CarComplete: is nu écht compleet met deze vermogenstestbank! 

Bij CarComplete kon je al terecht voor auto-onderhoud, APK keuring, schadeherstel en chiptuning. Nu bieden we ook vermogenstesten aan op onze gloednieuwe Dynostar testbank. Hiermee kunnen we exact meten wat de prestaties van jouw auto zijn en deze verbeteren. “De Dynostar testbank is een ideaal hulpmiddel om te diagnosticeren waarom een auto niet het vermogen levert dat hij zou moeten leveren”, zegt Vishal, chiptuning en Dynostar testbank specialist. “Op dit moment zijn wij een van de weinigen in de omgeving dat naast alle andere diensten een vermogenstest op de Dyno aanbiedt.”

In realtime zien hoe we het vermogen van je auto meten?

Bij CarComplete kun je in realtime zien hoe wij het vermogen van je auto meten. Wij beschikken over een 2-wheel Dynostar testbank. Dit betekent dat de vermogenstestbank geschikt is voor auto’s met een 2-wielaandrijving. “80 procent van de auto’s wordt aangedreven met een voorwiel- of achterwielaandrijving. Daarom hebben we gekozen voor een 2-wheel Dynostar testbank”, aldus Vishal. De auto wordt met 2 wielen op de testbank gezet en stevig vastgemaakt met spanbanden.

Meet het vermogen van jouw auto!

Denk jij ook dat je auto beter kan presteren? Wil je het vermogen meten? Stuur ons dan een bericht via dit forumulier of bel ons. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze werkplaats en alle vragen te stellen die je hebt.

"Tijdens de Dynorun op onze vermogenstestbank hoor je pas hoeveel geluid er daadwerkelijk uit je auto komt."

Vishal

"Met de vermogenstestbank kunnen wij het vermogen en de trekkracht van de auto meten en door middel van chiptuning optimaliseren."

Vishal

"Tijdens de Dynorun zag ik al snel dat de verhouding tussen de hoeveelheid lucht en brandstof niet in evenwicht was."

Vishal

“We kunnen exact uitlezen waartoe de auto in staat is en wat er nog allemaal aan vermogenswinst te behalen valt.”

meet het vermogen van jouw auto ››

4 redenen waarom je auto echt op de Dyno testbank moet staan 

Wil je het maximale uit de motor van je auto halen? Neem dan afscheid van de begrenzingen die veroorzaakt worden door het ECU. Ofwel de Engine Control Unit. Dit kan door middel van auto chiptuning, waarbij we het inspuiten van de brandstof, het juiste moment van ontsteking en de turbodruk optimaliseren. Met als gevolg dat je brandstof bespaart en je auto een stuk soepeler reageert. Wil je dit nóg nauwkeuriger? Dan raden we je aan om je auto op de Dyno testbank te zetten. Wat zijn de voordelen van deze vermogenstestbank?

“Zijn bestelbus kan nu moeiteloos boven de 120 kilometer per uur rijden”

Een vermogenstest wordt steeds populairder onder autobezitters. En terecht. De resultaten zijn ongeëvenaard en het is bovendien veiliger. De monteur hoeft immers niet de snelweg op. “De Dynostar testbank is een uitkomst voor iedereen die regelmatig lange afstanden rijdt of autoliefhebber is”, aldus Vishal, chiptuning specialist.

Benieuwd naar de vermogenswinst van je auto?

De meeste fabrikanten zorgen ervoor dat een auto in de meest extreme weersomstandigheden betrouwbaar kan functioneren. Ook wordt er rekening gehouden met de kwaliteit van brandstof die niet in alle landen even goed is. Als je in Nederland woont, gaan deze maatregelen verder dan nodig is. Daarom is auto chiptuning een uitkomst voor alle Nederlandse automobilisten. Wil je het helemaal goed doen? Laat je auto dan ook een Dynorun maken op de Dynostar testbank.

Hier kun je terecht voor de Dynostar testbank en chiptuning

Ben je op zoek naar een autoservicebedrijf dat zowel onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden, chiptuning en vermogenstesten realiseert? Bij CarComplete kan het allemaal. “Wij vinden het belangrijk om alles aan te bieden. Hoe fijn is het als je voor al je vragen en problemen terecht kunt bij één partij!”, aldus Vishal, chiptuning specialist.

Meet het vermogen van jouw auto!

Denk jij ook dat je auto beter kan presteren? Wil je het vermogen meten? Stuur ons dan een bericht via dit forumulier of bel ons. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze werkplaats en alle vragen te stellen die je hebt.

referenties-carcomplete.png

''Great service! Great people! Reliable, knowledgeable and honest.''

- Kirki Kofiani

referenties-carcomplete.png

"Geweldige service & je wordt continue op de hoogte gehouden van de vorderingen of problemen. Duidelijke (prijs) afspraken en een scherp concurrerend uurtarief!"

- Erik Albronda

referenties-carcomplete.png

"Super bedrijf! Breng altijd mijn auto hier, top service. Doen altijd iets extra’s zonder meer kosten in rekening te brengen. Zonder problemen leen auto mee en je eigen auto gewassen terug. Car Complete is echt een aanrader! Het maakt je voertuig een stuk zuiniger en het rijd een stuk beter."

- Stefan de Groot

Hier kun je terecht voor de Dynostar testbank en chiptuning

7-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg10 jan Ben je op zoek naar een autoservicebedrijf dat zowel onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden, chiptuning en vermogenstesten realiseert? Bij CarComplete kan het allemaal. “Wij vinden het ... lees verder

Benieuwd naar de vermogenswinst van je auto? Chip tuning Rotterdam

chip tuning Rotterdam bij CarComplete.jpg13 dec De meeste fabrikanten zorgen ervoor dat een auto in de meest extreme weersomstandigheden betrouwbaar kan functioneren. Ook wordt er rekening gehouden met de kwaliteit van brandstof die niet in ... lees verder

“Zijn bestelbus kan nu moeiteloos boven de 120 kilometer per uur rijden”

5-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg15 nov Een vermogenstest wordt steeds populairder onder autobezitters. En terecht. De resultaten zijn ongeëvenaard en het is bovendien veiliger. De monteur hoeft immers niet de snelweg op. “De Dynostar ... lees verder

4 redenen waarom je auto echt op de Dyno testbank moet staan

10-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg18 okt Wil je het maximale uit de motor van je auto halen? Neem dan afscheid van de begrenzingen die veroorzaakt worden door het ECU. Ofwel de Engine Control Unit. Dit kan door middel van auto ... lees verder

In realtime zien hoe we het vermogen van je auto meten?

4-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg20 sep Bij CarComplete kun je in realtime zien hoe wij het vermogen van je auto meten. Wij beschikken over een 2-wheel Dynostar testbank. Dit betekent dat de vermogenstestbank geschikt is voor auto’s met... lees verder

CarComplete is nu écht compleet met deze vermogenstestbank!

11-Softwareaanpassingen-met-de-Dynostar.jpg23 aug Bij CarComplete kon je al terecht voor auto-onderhoud, APK keuring, schadeherstel en chiptuning. Nu bieden we ook vermogenstesten aan op onze gloednieuwe Dynostar testbank. Hiermee kunnen we exact... lees verder
Scroll naar boven