Dynostar vermogenstestbank

2-wheel Dynostar vermogenstestbank

Wat is een Dynostar vermogenstestbank?

Je bent in het bezit van een auto, nieuw of tweedehands, of je bent gewoon een groot autoliefhebber. Dan heb je ongetwijfeld weleens gehoord van de Dynostar vermogenstestbank. Maar wat is het precies? Stel dat er tijdens het rijden klachten optreden. Het zou namelijk kunnen zijn dat jouw auto niet het vermogen levert wat ie zou moeten leveren. Om een voorbeeld te geven: het lijkt erop dat jouw (nieuwe) auto niet het aantal kilometers haalt wat ie zou moeten halen. Middels onze nieuwste Dynostar vermogenstestbank is het mogelijk om te meten hoe dit precies komt. Er kunnen natuurlijk meerdere redenen zijn. De vermogenstestbank die wij gebruiken is de 2-wheel testbank van het toonaangevende merk DynostarDeze is geschikt voor auto’s met een 2-wielaandrijving. Met deze vermogenstestbank is het o.a. mogelijk om hoge toerentallen en snelheden te testen. Maar hij kan nog veel meer. Lees snel verder…

CarComplete - Dynostar vermogenstestbank

Wie kan een dynostar vermogenstestbank gebruiken?

Zoals we hierboven al zeiden kunnen auto’s met een 2-wielaandrijving bij ons terecht. Of het nou een voertuig is met een groot vermogen of een klein vermogen. Als er een diagnose moet worden gesteld omdat er klachten optreden dan is het belangrijk dat dit gebeurt. In ieder geval kunnen wij met de Dynostar vermogenstestbank problemen constateren en oplossen maar ook jouw auto sneller maken en de prestatie van een standaard auto testen.

Welke problemen kunnen worden worden geconstateerd en worden opgelost?

Je kan de Dynostar vermogenstestbank voor verschillende redenen gebruiken. Er kan ten eerste een probleem zijn met het behalen van bepaalde snelheid met jouw auto: je wil bijvoorbeeld sneller kunnen optrekken, of jouw zwaarbeladen voertuig komt vermogen tekort bij het invoegen. Iets anders waar de Dynostar bij kan helpen is het opsporen van storingen en ontstekingsproblemen. Stel dat jouw auto plotseling vreemde geluiden maakt? Met onze testbank kunnen wij ook checken waar deze geluiden vandaan komen. Wanneer een klacht op de werkplaats moeilijk te lokaliseren is, schakelen we de testbank in. Het is een zeer praktisch hulpmiddel bij het stellen van een diagnose.

CarComplete - Dynostar vermogenstestbank

Hoe werkt het?

Als eerst wordt de software van de auto uitgelezen om zo te zien of we fouten kunnen constateren. Vervolgens wordt de auto op de Dynostar testbank gereden en vastgezet op de Dyno assen. De auto wordt getest om te kijken hoe hij presteert en vervolgens kijken we of de diagnose kunnen vaststellen. De Dynostar toont bijvoorbeeld een grafiek om zo te laten zien of de auto onderin het toerengebied goed trekt.

Waar kan je dit testen?

Dit kan bij ons in Berkel en Rodenrijs. Dus kom vooral langs voor een Dynorun en wij zorgen ervoor dat jouw auto helemaal optimaal presteert en sowieso in alle (weers)omstandigheden kan functioneren. Het gaat erom dat we met de Dynostar vermogenstestbank een mooie aanvulling kunnen leveren op chiptuning. Het mooie is dat het dan nog meer zekerheid geeft!

Meet het vermogen van jouw auto!

Denk jij ook dat je auto beter kan presteren? Wil je het vermogen meten? Stuur ons dan een bericht via dit forumulier of bel ons. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze werkplaats en alle vragen te stellen die je hebt.

Bellen? 010 – 511 1575